top of page

Acerca de

IMG_6057_edited.png

Betalingsbetingelser 

Betalingsbetingelser 

Bestillinger og eventuelle ekstra ydelser udført online betales, når I har accepteret betingelserne, eller når betalingskortet accepteres til det nævnte beløb. Vær opmærksom på at bestillinger, hvor der står „ikke refunderbar“, har særlige betingelser.

 

Aflysning

Du kan afbestille gratis i op til 24 timer før indtjekning. 

Navneændring er tilladt uden ekstra gebyr. 

Aflysninger og ændringer skal ske skriftligt ved at sende mail til info@hotelrunavik.fo.

 

Indtjekning og udtjekning

Indtjekning er fra kl. 14.00, og udtjekning er inden kl. 11.00.

 

Hotel Runavík er bemandet hele døgnet. Vi anbefaler dog at meddele receptionen, hvis man ankommer senere end kl. 22. Ring til tlf. 663333. Det er muligt at betale for senere udtjekning. Det skal aftales med receptionen.

Vi accepterer kun bestillinger fra gæster over 18 år. Børn og unge skal være sammen med en værge eller ansvarlig voksen.

 

Vi tilbyder morgenmad gratis kl. 7.00-10.00.

Rygning

Alle værelser og lokaler på Hotel Runavík er røgfrie. Det er dog muligt at ryge på anviste steder udenfor. Gæsten, der står for et værelse, har ansvar for, at denne regel overholdes. Overtrædes forbuddet, får vedkommende en regning på kr. 2500 for rengøring. Det samme er gældende for e-cigaretter.

 

Dyr

Vi tillader ikke dyr på hotellet – førerhunde er dog velkomne.

Parkering

Hotel Runavík tilbyder gratis parkering til alle gæster.

Personoplysninger

Allir upplýsingar ið verða savnaðir og viðgjørdir á heimasíðuni eru eftir persónsdatalógini. Upplýsingar sum kunnu knýtast til teg sum persón, verða ikki latnar til aðrar fyritøkur.

bottom of page